viernes, 18 de diciembre de 2015

Els llibres de Mn Amador

Va ser a l'any 2012 quan vaig començar amb l'aventura d'ajudar a Mn Amador a autoeditar els seus llibres.... i ja en van 4.

El primer va ser "A cops de rem"
A cops de rem. 15€

Vaig gaudir molt amb el treball d'aquest llibre. Les aventures de Mn Amador a bord de diversos vaixells, sempre a contracorrent, sempre a cops de rem: que si un mossèn no pot embarcar perquè porta mala sort.... i al final hi acaba embarcant, sí que porta bona sort, i tothom el vol com a cuiner del vaixell! i així comença la seva singladura a la mar, des de vaixells de pesca fins a vaixells pirates! 
El més bonic, és que es va fer mariner no perquè volgués ser mariner, si no perquè volia ajudar a la gent de mar, a lluitar pels seus drets, i ajudar-les en allò que pogués.
De totes les seves experiències a la mar en vàrem parlar a una taula rodona al Museu Marítim de Barcelona amb altres mariners.
Aquest llibre és amb el que es va donar el tret de partida, i des de llavors hem continuant treballant junts.

El segon llibre va ser "La Biblia y la Mar"
La Biblia y la Mar. 18€

En veritat, aquest llibre el va escriure el primer, específicament per acompanyar als mariners a bord de vaixells, en els seus moments de solitud, quan necessiten força i companyia a la seva dura vida a bord dels vaixells... si es té en compte que 7 dels 12 apòstols eren homes de mar, té sentit, oi? 
Mn. el tenia escrit però mai l'havia editat. Fins que va veure l'oportunitat i no la va desaprofitar. Per a la presentació d'aquest llibre vàrem comptar amb el suport de L'Apostolat del Mar, per endinsar-nos a navegar pel l'Antic i Nou Testament.
El tercer llibre va ser "Retalls"
Retalls. 18€


Aquest llibre és un conjunt de records d'infantesa i joventut de Mn Amador, amb d'intenció de trobar -en cadascuna d'aquestes petites històries, petits "retalls" de vida- ensenyances i per descobrir fets que ens facin somriure o plorar.
Aquest cop vàrem comptar amb la col·laboració de la il·lustradora Eli Ramírez, que un dia sí i un dia també es va reunir amb nosaltres per donar vida a als ninotets que acompanyen cadascuna de les tendres anècdotes compartides al llibre.




El quart llibre serà " De bat a bat"

De bat a bat


El presentarem el dia dissabte 16 de gener a les 18h a l'auditori de Calàbria 66 dins de les festes del barri Sant Antoni de Barcelona ciutat. Un grup d'amics del mossèn cantaran gospel al acte, és el mateix grup de gent jove que venia a cantar gospel a la parròquia de Sant Ferran, on mossèn va ser rector durant 12 anys... i és d'alló que parla aquest llibre, de com l'esglèsia a de tenir les portes obertes de bat a bat.

Si voleu comprar els llibres, els podreu trobar a la Residència de les Germanetes del Pobres a la Plaça Tetuan 45-49 de Barcelona demanant per Mossen Roig i també a la llibreria Claret, a la llibreria Paulinas, a la llibreria Jojos llibres  de Nou Barris, a la parròquia de la Concepció (Laurea Arago), i a Betània de Cornellà (carrer Bonavista 37 de Cornellà- Gavarra). Adquirint aquests llibres també ajudeu a ACAIR a recaptar diners per continuar ajudant als nens i nenes malalts.

Us desitjem Bon Nadal i Bones Festes a tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario