martes, 1 de diciembre de 2015

De bat a bat

Estem treballant en el 4rt llibre de Mn. Amador Roig, amb el títol "De bat a bat". El tindrem preparat per al dia dissabte 16 de gener a les 18h per a la seva presentació al auditori de Calàbria 66 dins de les festes del barri Sant Antoni de Barcelona ciutat.
"De bat a bat", portada provisional, en preparació. Aquesta portada presenta una església oberta a tothom, perquè l'autor creu que les esglésies haurian de ser ben obertes. I a més a més, la figura del seu pare que va estar empresonat a la presó Model de Barcelona en l'època franquista. I aquest fet va ser el motiu que el va decidir a fer-se capellà.

En paraules de l'autor: "El llibre és una resposta a la pregunta de senyor Albert Manent - que per desgràcia va morir 5 dies després del 1er llibre "A cops de rem"- i que em deia que faltava explicar lo que l'autor feia a la parròquia, i precisament l'idea és ensenyar que el meu treball va ser obrir una església totalment a les persones siguis quines siguin"
Comptarem amb Josep Matamala, diaca i veí del barri de Sant Antoni, que ens parlarà fent la presentació d'aquest nou llibre. El pròleg ho farà Mn. Antoni Matabosch. 
Estem pendents d'un grup de cantaires gospel perquè ens acompanyi en aquest dia.

També comptarem amb un grup de voluntaris que ens ajudaran per poder fer la venda del llibre, o millor dels llibres que ja estan escrits, els quals Mn. Amador signarà al final del acte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario